“Диваки продакшн” виготовили ролик про унікальну систему зберігання енергії для дому від компанії Serenis. Ролик демонстрували 3-6 листопада на виставці Key Energy (Ріміні, Італія).

Акумуляторна система Serenis ESS – це продукт, який повністю розроблений і виведений на ринок завдяки команді українських інженерів.

Serenis ESS – це “розумна” система зберігання і перетворення енергії, яка включає безпосередньо літій-іонну батарею, гібридний інвертор, високотехнологічні контролери, систему онлайн-моніторингу та управління енергопотоками.

Serenis ESS дозволяє одночасно підключати як сонячні фотопанелі, так і вітрогенератори, заряджати батарею вночі за дешевим тарифом, і використовувати її протягом дня, коли тариф дорожчий, а також продавати надлишки енергії за “зеленим тарифом”.

Щоб презентувати продукт, ми застосували в ролику максимальну візуалізацію. Щоб його можна було зрозуміти без озвучення.

Факти та характеристики були представлені тільки завдяки динамічним написам.

У ролику також присутні відеоінфографіка та 3D-візуалізація моделі.

Презентація системи, яка відбулася 3 листопада, вразила відвідувачів та інших учасників виставки Key Energy. Продукт високо оцінили представники багатьох європейських виробників. У перший же день презентації Засновники компанії отримали замовлень більше, ніж планували отримати за весь час виставки.

Рекламний ролик

Акумуляторна система Serenis ESS

Вам також буде цікаво